kratke vesti

Kompanija FEJSBUK se od sada i zvanično zove META!

Svet | 28. oktobar 2021. u 19:37h | Autor: NV

Kompanija Fejsbuk promenila je ime u Meta, ali će društvena mreža ipak zadržati dosadašnje ime, dok inostrani mediji prenose ovu informaciju kao deo velikog rebrendiranja.

Kompanija FEJSBUK se od sada i zvanično zove META!
Svet

Izvršni direktor Fejsbuka Mark Zukerberg predstavio je niz novih koncepata namenjenih metaverzumu. Najavio je i da će kompanija promeniti ime u Meta. Fejsbuk će i dalje zadržati ime, te će kompanija Meta biti od sada vlasnica tri velika brenda: Facebook, Instagram i WhatsApp. “Rebrendiranje” bi moglo biti deo pokušaja da se spasi reputacija Fejsbuka, te da se kompanija distancira od brojnih skandala koji su se dogodili u poslednje vreme. Moguće je da će i Zukerberg dobiti novu titulu. Znam da će neki ljudi reći da ovo nije vreme za fokusiranje na budućnost, i sam želim da naglasim da postoje važna pitanja na kojima bi sada trebalo raditi. Uvek će ih i biti" rekao je Zukerberg tokom Fejsbukove konferencije o virtuelnoj i proširenoj stvarnosti. “Nisam siguran da će za mnoge ljude ikada biti dobro vreme da se usredsrede na budućnost. Ali takođe znam da ima i puno vas koji se osećate isto kao i ja”, rekao je. “Živimo za ono što gradimo. Iako grešimo, nastavljamo da učimo i gradimo i idemo napred”, rekao je Zukerberg.


 

Povezane vesti

 • PREMINUO DUŠAN DUDA IVKOVIĆ
  Hronika
  16. septembar 2021.

  PREMINUO DUŠAN DUDA IVKOVIĆ

  Jedan od najvećih košarkaških trenera svih vremena Dušan Duda Ivković preminuo je danas u Beogradu, potvrdio je Košarkaški …opširnije

Ukupno komentara ()

  Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *