kratke vesti

Tramp ne planira da napusti Belu kuću sledi haos!

Svet | 22. decembar 2020. u 20:46h | Autor: NV

Predsednik SAD Donald Tramp okrenuo se grupi savetnika koja radi na poništavanju rezultata izbora, stvarajući situaciju za koju niko ne zna u kom pravcu ide.

Tramp ne planira da napusti Belu kuću sledi haos!
Svet

Niko nije siguran kuda ovo vodi", kazao je jedan zvaničnik u ponedeljak. „Tramp je predsednik još mesec dana. Advokat Sidnei Povell, bivši savetnik za nacionalnu bezbednost Michael Flinn, i nekadašnji glavni strateg Steve Bannon, trgovinski savetnik Peter Navarro i osnivač maloprodajne veb stranice Overstock nedavno su se našli u Ovalnom kabinetu ili na telefonu savetujući Trampa kako da preokrene svoj poraz na izborima. Pored njih tu je i Trampov advokat Rudi Giuliani, koji već nedeljama hrani predsednikove teorije zavere koji je, zajedno sa Pavellom, ponovo viđen u Beloj kući u ponedeljak. U tom procesu, Tramp je uglavnom izbegavao one koji rade u vladi, što je dovelo do sve većeg straha šta će se desiti naredne četiri nedelje koliko je Tramp u Beloj kući ili kako će se odupreti napuštanju zgrade na Dan inauguracije.

Povezane vesti

 • Povratak Trampa!
  Svet
  20. februar 2021.

  Povratak Trampa!

  Da se u ovom trenutku održe unutarstranački izbori, Donald Tramp bi bio jasni favorit za republikanskog kandidata za predsednika …opširnije

Ukupno komentara ()

  Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *