kratke vesti

Predsednik Vučić proveo 2 dana na aparatima!

Politika | 17. novembar 2019. u 20:56h | Autor: NV

Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević iznela najvažnije informacije o zdravstvenom stanju predsednika Vučića!

Predsednik Vučić proveo 2 dana na aparatima!
Politika
0

Suzana Vasiljević savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića večeras gostuje u emisiji "Hit tvit" na TV Pink gde je rekla najnovije informacije o zdravstvenom stanju predsednika Srbije. 
Bio je jako težak vikend. U petak je njegovo stanje bilo jako loše. Toliko je bilo loše da je sam tražio da ga odvedu kod doktora, čovek koji nikada ne priznaje bolest. Tražio je da ga odvezu na VMA. Jutros smo saznali rezultate, proveo je 2 dana na aparatima. Danas je malo bolje, moraće da uzima terapiju koja mu je prepisana. Nadam se da ćemo nekako prevazići ovo sve rekla je Suzana na početku emisije, a na rečenicu da su osvanuli brojni negativni komentari na račun njegovog zdravlja, Suzana je odgovorila: Pustite čoveka da bude bolestan u miru. Veći deo javnosti je bio zabrinut za njegovo stanje. Dobio je veliki broj poruka od svetskih državnika. Nećemo se obazirati na te negativne komentare rekla je ona. Makron, Merkel, Erdogan, Pahor, Rama, Dodik, svi su mu oni pisali. Od velikih svetskih lidera do građana koji brinu. Nadam se da je gledao te poruke rekla je Suzana.

Povezane vesti

Ukupno komentara (0)

    Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *