kratke vesti

Srbija uvodi NOVI ZAKON?! Svi sa primanjima manjim od 100.000 po domaćinstvu moći će da odahnu!

Politika | 4. avgust 2019. u 18:36h | Autor: NV

Predlog narodnog poslanika i predsednika POKS-a Žike Gojkovića!

Srbija uvodi NOVI ZAKON?! Svi sa primanjima manjim od 100.000 po domaćinstvu moći će da odahnu!
Politika
0

Pokret obnove Kraljevine Srbije POKS će predložiti izmenu zakona u Narodnoj skupštini, po uzoru na  Putinov zakon u Rusiji, kojim će se zabraniti naplata dugova za komunalije, socijalno ugroženima građanima, preko sudskih izvršitelja. 


Izvršiteljima ćemo zakonom zabraniti da dugove naplaćuju preko nekretnine koja je jedino prebivalište za dužnika i njegovu porodicu. Dodatno tražimo i da im se zabrani da izvršavaju naplatu dugova od građana koji imaju primanja manja od 50 hiljada dinara, odnosno 100 hiljada mesečno kumulativno kao domaćinstvo. Građanima se mora pružiti šansa da svoje dugove vrate na vreme i bez previsokih kamata koje im često ugrožavaju samu egzistenciju rekao je narodni poslanik i predsednik POKS Žika Gojković.


POKS se zalaže za uvođenje ekonomskog sistema po uzoru na onaj iz vremena Kraljevine Srbije, kada su svi poreski obveznici, na čelu sa srpskim kraljem, bili tretirani jednako i kada je država svakom građaninu davala šansu da po fer uslovima otplati svoje dugove pošteno i u skladu sa mogućnostima.

Povezane vesti

Ukupno komentara (0)

    Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *