kratke vesti

Horoskop: 2020.- je godina velikih promena, a biće posebno srećna za 3 znaka

Ekskluziva | 21. novembar 2019. u 19:36h | Autor: NV

Nova godina doći će i brže nego što mislite a za mnoge je to vreme velikih promena, važnih odluka i novih pobeda. Za ova tri horoskopska znaka će 2020. zaista biti godina puna sreće, uspeha i ljubavi!

Horoskop: 2020.- je godina velikih promena, a biće posebno srećna za 3 znaka
Ekskluziva
0

Krajem 2019. Jupiter ulazi u znak jarca i doneće puno promena. Do tada su Pluton i Saturn već u znaku jarca. Dakle, godine 2020. će se tri planeta nalaziti u tom zemljanom znaku. U novoj godini doći će do puno promena. Pri tome će ova tri horoskopska znaka imati posebno puno sreće.


1. Jarac Ovaj će znak, zahvaljujući Jupiteru, imati jako puno sreće u 2020 godini. Osobe rođene u znaku jarca će biti u mogućnosti pružiti i pokazati neverovatne stvari. Prati će ih motivacija te će dobijati lude prilike. Jarci se mogu smatrati srećnima – 2020. zaista će biti njihova godina! Odlučnost će im već u prvim mesecima naredne godine doneti prosperitet. 2. Devica i za Device će 2020. biti puna uspeha! Sva područja života, od karijere, ljubavi, porodice ili kruga prijatelja sve će biti fantastično. Osobe rođene u znaku device mogu se veseliti uzbudljivoj i obećavajućoj godini. Kad je reč o finansijama i tu su izgledi za povećanje prihoda jako veliki. Međutim, moraće razmisliti pri ulaganju velikih investicija a device će imati „nos“ za to. Jednostavno dolazi vreme kada trebaju iskoristiti svoju sreću. 

3. Bik  Osobe rođene u znaku bika mogu biti jako radosne! Ubrajaju se u tri najsrećnija znaka i tako zaključuju srećni zemaljski trio. Možda će ovaj horoskopski znak doživeti nešto neočekivano 2020 te ali to neće biti ništa loše! Promene će biku doneti puno sreće. Moći će ugrabiti nove prilike te se razvijati u dobrom smeru. Posebno će se u ljubavi osećati jako dobro. Svi bikovi koji nisu u stalnoj vezi, zaljubi će se i uživati. 


 

Povezane vesti

Ukupno komentara (0)

    Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *