kratke vesti

SEKSI PORUKE POVOD ZA BATINE: Ana Marija, sanjao sam te, svašta sam ti radio u WC!

Društvo | 4. mart 2015. u 09:38h | Autor: kurir

Stanojević je izgubio kontrolu zbog Fejsbuk prepiske između Žujovićeve i fitnes instruktora A. V., s kojim je ona bila čak i na zimovanju na Kopaoniku

SEKSI PORUKE POVOD ZA BATINE: Ana Marija, sanjao sam te, svašta sam ti radio u WC!
Društvo

Mesec dana nakon što je Vladimir Stanojević pretukao suprugu Ana Mariju procurele su poruke, koje su navodno bile okidač za njegove batine.

Naime, voditelj je sporne večeri video prisnu Fejsbuk prepisku fitnes instruktorke i njenog kolege A. V. (ime poznato redakciji), koja ga je izbacila iz takta.

Kulminacija

S obzirom na to da je Vlada te noći bio pod dejstvom alkohola, njegovo razočaranje Ana Marijom kulminiralo je u bes i, umesto planiranog razgovora, nakon žučne rasprave sa njom, sve se završilo tučom.

Stanojeviću nije bilo svejedno kada je pročitao kako njegova supruga flertuje sa fitnes instruktorom, sa kojim sarađuje i sa kojim je bila čak i na zimovanju na Kopaoniku.
- Ako tako voliš, može i brzo. Ja se kontrolišem vrhunski, i ti to znaš - napisao je A. V. Ana Mariji, na šta mu je ona uzvratila:
- Ja neću da se kontrolišeš. Ovako ne znam da li ti prija ili ne, da li ti se sviđa ili ne, ne mogu da te protumačim.


Bodi-bilder se time oduševio.
- Volim tvoju iskrenost mnogo, ne gubi to nikad! Pa ni ja tebe, tako da je slična situacija - odgovorio je A. V., a Vladina žena ga je još više podstakla:
- Možda je to ono što ovu situaciju čini interesantnijom.

Veoma interesantna bila je i sledeća situacija:
- Treneru, da li da treniram danas ili da pravim pauzu - napisala je Ana Marija.
- Znaš odgovor, sanjao sam te - rekao joj je A. V.
- Je li bio wet (mokar, vlažan, prim. aut.) - znatiželjno ga je upitala.
- Hm, prvo nešto sam se gubio s Vladom, pa neki problem s busom, onda smo sedeli i kao pili, i ti otišla do WC, ja krenuo i upao i bilo svašta - završio je A. V.

Ćute o porukama

Stanojević nije želeo da priča o ovome.
- Nemam komentar na sve to - kratko je poručio.

Ni Ana Marija ovog puta nije htela da daje izjave, ali ona je još na saslušanju u policiji priznala da je do batina došlo zbog njene Fejsbuk prepiske.
- Oko pet ujutru je došao kod mene. Probudio me je i rekao da moramo da razgovaramo. Primetila sam da je pijan. Bio je ljut zbog neke prepiske na Fejsbuku, a ja sam se pobunila što nema poverenja u mene i pretura po mojim stvarima, profilu i telefonu - rekla je navodno Ana Marija inspektorima.


Povezane vesti

Ukupno komentara ()

    Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *