kratke vesti

Zbog čega Lav očekuje da ga svi vole?

Zanimljivosti | 7. oktobar 2016. u 16:46h | Autor: Luftika Marina Mandadžić

Lav!

Zbog čega Lav očekuje da ga svi vole?
Zanimljivosti
0

Lav očekuje pažnju, smatra da zaslužuje sam centar pažnje, dominaciju i kraljevski tretman. Nekima je zbog toga simpatičan, a drugi ga smatraju uobraženim. Koje su karakteristike ovog horoskopskog znaka?


lion-horoskop-znaci
pixbay.com

Neki bi rekli da je lav lenj, ali to nije tačno. On samo ne troši energiju na nebitne stvari. Ume biti vredan kada zna da mu sledi slava i ostvarenje snova. On zna i da se zabavlja, a kad se odmara čini to sa stilom. Kod njega važi pravilo ili se radi ili se uživa, nema između. Ovaj horoskopski znak obožava adrenalin i zabavu, zbog toga je zabavan drugima. Neki bi rekli pravi partymanijak, jer dobre žurke ne propušta, a na lošim se ne pojavljuje.


Saznajte šta vas čeka u novembru


On voli život i ljude. Drži se onog pravila voli život, pa će i život voleti tebe, ali i voli ljude, pa će i oni voleti tebe. Zbog čega mu je bitno da ga drugi vole? E pa da bi bio “kralj džungle” mora imati svoje podanike koji će mu se diviti.


Mnogi ga smatraju uobraženim i nedostižnim. Njegovo srce je teško osvojiti i vrlo je izbirljiv, ali onome ko to uspe slede romantični dani. Voli da flertuje, da zavodi, ali ne voli da osvaja. Trudiće se samo oko jedne osobe za koju smatra da je vredna njegove pažnje. Na druge neće trošiti energiju, jer zašto bi.


lion-astrologija-horoskop
pixbay.com

Lav je uvek zaštitnički nastrojen prema ljudima koje voli. Ne zna uvek ljubav da pokaže, ali on voli svim srcem.


Šarm je karta na koju igra ovaj horoskopski znak. Ukoliko je nešto zabrljao pokušaće sve da šarmira kako bi to zaboravili.


lav-horoskop-znak
pixbay.com

Onima koji ga ne poznaju dovoljno dobro mogu delovati čudno, ali kada ga bolje upoznaju vrlo brzo shvate zbog čega Lav očekuje da ga svi vole

Povezane vesti

 • Sex u 70-im godinama!
  Ljubav
  22
  6. decembar 2019.

  Sex u 70-im godinama!

  Muž se sagne i pita svoju ženu: "Sećaš li se prvi put kad smo imali sex pre pedeset godina? Otišli smo iza kafane gde …opširnije

Ukupno komentara (0)

  Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *