kratke vesti

Srbin se vraćao iz Grčke, a na 50 kilometara od granice mu se desilo nešto strašno!

Putovanja | 28. jun 2019. u 11:49h | Autor: NV

Na fejsbuk grupi Live from Greece Z.D. napisao je status upozorenja svim turistima iz Srbije koji se vraćaju sa letovanja iz Grčke.

Srbin se vraćao iz Grčke, a na 50 kilometara od granice mu se desilo nešto strašno!
Putovanja
0

Kako je opisao u statusu na Fejsbuku njega je automobil bugarskih tablica pokušao da zaustavi na nekih 50 kilometara od granice i opljačka. Prenosimo status kako biste videli o čemu se radi:


“Pozdrav svima.… danas sam ušao planski na grupu zbog jednog obaveštenja-upozorenja!!!! Na povratku juče iz Grčke naleteo sam, na nekih 50 km od granice, na BMW 3 bugarskih tablica koji je pokušao da me zaustavi kao da mu treba nešto… Čitao sam ranije o tome i ne verujem da mi se desilo… NIKAKO nemojte da stajete… odustali su posle dva preticanja i okrenuli se...”, napisao je Z.D. Sve je veći broj građana Srbije koji na putu za Grčku postaju žrtve drumskih razbojnika, koji ih pljačkaju ili varaju prodajući im lažno zlato. Ovi moderni „hajduci“ uglavnom su rumunski ili bugarski državljani, a turiste vrebaju na putu Solun-Evzoni, kao i na delu auto-puta kod Asprovalte. Lopovi često sa sobom imaju ometače mobilnih telefona kako žrtva ne bi pozvala stručnu službu za pomoć. Dok naivni turisti koji se zaustave pokušavaju da pomognu i reše problem „nesrećnom putniku“, druga ekipa odlazi do vozila koje je turista ostavio i uzimaju mu torbicu, novčanik, telefon i sve što je ostavio nezaštićeno u autu zato budite oprezni kada putujete kolima.

Povezane vesti

 • Danas je Sveti Stefan letnji!
  Zanimljivosti
  8
  15. avgust 2019.

  Danas je Sveti Stefan letnji!

  Neke porodice u našem kraju proslavljaju ovaj dan kao svoju krsnu slavu, u drugim krajevima se drže zavetine i nose litije.opširnije

Ukupno komentara (0)

  Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *