kratke vesti

Sex u 70-im godinama!

Ljubav | 6. decembar 2019. u 21:05h | Autor: NV/Marko Stanković

Muž se sagne i pita svoju ženu: "Sećaš li se prvi put kad smo imali sex pre pedeset godina? Otišli smo iza kafane gde smo se naslonili na ogradu i vodili smo ljubav."

Sex u 70-im godinama!
Ljubav
0

Da, kaže, "dobro se sećam".


U redu, kaže: „Ajmo u šetnju možemo to učiniti opet?“


"Oh stari đavole, to zvuči tako ludo ali je dobra ideja!"


Policajac koji je sedeo blizu čuo je njihov razgovor i smejao se pomislio je u sebi, moram da vidim kako dvojica staraca imaju seks uz ogradu. Samo ću ih paziti da ne bude problema. Dakle, on ih prati.


Stariji par hoda zaustavljajući se, oslanjajući se jedan na drugog radi podrške potpomognute štapovima. Napokon stižu do zadnjeg dela kafane i kreću se prema ogradi. Starica podiže suknju, a starac spusti gaće. Dok se naslanja na ogradu, starac se prilepi za nju. Tada iznenada krenu najžešći seks koji je policajac ikad vido. To traje desetak minuta, a oboje ispuštaju glasne zvukove i stenjaju i vrište. Napokon oboje se sruše, zaljuljajući se po zemlji.


Policajac sav zadivljen. Misli da je naučio nešto o životu i starosti što nije znao.


Nakon otprilike pola sata ležanja na zemlji, stari par stade na noge i obuče odeću. Policajac, još uvek posmatra i razmišlja u sebi, ovo je zaista neverovatno, moram ih pitati koja je njihova tajna.


Dakle, kako par prolazi, on im kaže: "Oprostite, ali to je bilo nešto drugo. Sigurno ste zajedno imali fantastičan seksualni život. Postoji li neka tajna u ovome?"


Drhtavši, starac mu jedva odgovori,


"Pre pedeset godina to nije bila električna ograda."

Povezane vesti

Ukupno komentara (0)

    Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *