kratke vesti

Završeno kulturno leto u Medijani 2019

Muzika | 4. avgust 2019. u 11:27h | Autor: NV

Nastupom pevačice Sare Jo završeno je ovogodišnje i jedno od najposećenijih kulturnih leta u Medijani!

Završeno kulturno leto u Medijani 2019
Muzika
0

Nezabeležena atmosfera na jednoj kulturnoj manifestaciji u Svetosavskom parku, sa Sarom Jo je pevalo više hiljada nišlija. Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, svojom igrom i komunikacijom sa publikom „kupila“ je srca najmlađih Nišlija, tinejdžera, ali i njihovih roditelja. Čitav park u kojem je prema nekim procenama bilo oko 10 hiljada posetilaca pevalo je u glas hitove poznate pop pevačice koja je u žižu interesovanja dospela posle uspeha na takmičenju Prvi glas Srbije. Sara je u jednoiposatnom nastupu zabavljala publiku u duhu koji naše najmlađe nijednog trenutka nije ostavio ravnodušnim. Već od kasnih popodnevnih sati publika se stiskala oko bine u parku, čekala nastup i fotografisanje sa popularnom pevačicom. Ona je i tokom svog nastupa više puta naglasila da je dugo čekala da se predstavi niškoj publici.
Nastupom pevačice Sare Jo završeno je i ovogodišnje Kulturno leto u Medijani 2019, koje je u tri večeri okupilo preko 15 hiljada Nišlija i gostiju najveće niške opštine. Tako je ovo Medijanino leto bilo jedno od najposećenijih, u poslednjih 14 godina.
Da podsetimo, prve večeri nastupio je bend „Osvajači“, Đorđe David i Ivana Peters bili su izvođači drugog dana tradicionalne manifestacije u organizaciji Gradske opštine Medijana. Predsednik opštine Medijana Nebojša Kocić kaže da se prilikom izbora muzičara vodilo računa da se zadovolje ukusi svih generacija, ali je zadovoljstvo posebno jer je treće večeri najbrojnija bila najmlađa publika, kojoj je u svom radu Gradska opština i najposvećenija.
Veče folklora koje je trebalo da se održi 29. jula odloženo je, a novi datum biće blagovremeno saopšten poručuju iz opštine.

Povezane vesti

Ukupno komentara (0)

    Trenutno nema komentara za ovu vest.

Ostavi komentar

Vaš email neće biti objavljen. Molimo Vas da popunite sva polja označena sa *